Quality Manager

Wil jij in je functie als Quality Manager bijdragen aan Hartwig’s missie om de zorg voor patiënten met kanker te verbeteren door de operationele spin in het web te zijn van ons kwaliteitssysteem? In deze rol zorg je ervoor dat alles kloppend geregistreerd en gedocumenteerd is, volgens eigen procedures, zodat Hartwig voldoet aan de ISO norm.

(32 – 40 uur, Amsterdam)

Wil jij bijdragen aan Hartwig’s missie om de zorg voor patiënten met kanker te verbeteren?

Voel jij je thuis in een klein team dat als doel heeft om de beste moleculaire diagnostiek te leveren voor patiënten met kanker van nu en in de toekomst? Hou jij van korte communicatielijnen en een grote diversiteit aan werkzaamheden? Neem jij graag verantwoordelijkheid en werk jij zelfstandig, snel en proactief? Dan is de functie van Quality Manager iets voor jou!

Dit ga jij doen

  • Uitvoeren en onderhouden van het kwaliteitssysteem binnen onze organisatie voor ISO17025, ISO27001 en IVDR. En, indien van toepassing, het opzetten en implementeren van nieuwe normen;
  • Waarborgen van kwaliteitsaspecten bij het schrijven van technische documentatie zoals bijvoorbeeld validaties;
  • Zorg dragen dat iedere medewerker op de hoogte is van de normen, ze getraind worden en dat medewerkers bij jou terecht kunnen als ze vragen hebben of als er incidenten zijn;
  • Monitoren en begeleiden van validaties, verificaties, incidenten, audits, feedback en klachten, CAPA en risk assessment;
  • Waarborgen van documentbeheer;
  • Je bent onderdeel van een multidisciplinair team dat gedreven wordt om de zorg voor patiënten met kanker te verbeteren.

Onze Ideale Kandidaat

  • Je hebt een Bachelor of Science diploma of vergelijkbaar;
  • Je hebt ervaring of affiniteit met laboratorium en/of biologie, gezondheidzorg, IT en kwaliteitssystemen;
  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je bent gestructureerd, je hebt oog voor details en bent nauwkeurig, flexibel en kan goed overzicht bewaken;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit bieden wij jou

Benieuwd naar ons laboratorium en het proces? Bekijk dan de video “Van biopt tot patiëntrapport

Solliciteer!
Enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Wij kijken er naar uit om van je te horen! Stuur je sollicitatie naar people@hartwigmedicalfoundation.nl.

Als je nog inhoudelijke vragen hebt, stuur dan gerust een mail naar Immy Riethorst: i.riethorst@hartwigmedicalfoundation.nl.

Wat kun je verwachten van ons sollicitatieproces? We proberen ons sollicitatieproces zo kort mogelijk te houden. Het bestaat uit maximaal 3 interviews online bij ons op kantoor, waaronder een Behavioral Interview en een Drijfveren Test.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Zzp’ers en uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.

Dit zijn wij
Hartwig Medical Foundation is een innovatieve organisatie die ervoor wil zorgen dat elke patiënt met kanker de best passende behandeling krijgt. Dat doen wij door de complete DNA-sequencing en analyse beschikbaar te stellen aan ziekenhuizen voor de behandeling van de patiënt van vandaag. Voor de patiënt van morgen helpen wij onderzoekers door de DNA-data van patiënten te verzamelen en deze samen met de uitkomsten van behandeling te verstrekken.

Een gedreven organisatie die veel externe contacten heeft met beroepsgroepen, waaronder pathologen, oncologen, en beleidsmakers.

Meer informatie over de organisatie en activiteiten is te vinden op hartwigmedicalfoundation.nl.

Locatie: Science Park 408, 1098 XH, Amsterdam, Nederland

Meer weten over de complete DNA-test?

Ga naar OncoAct.nl